公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Aradi utca

出卖 Budapest VI. kerület 公寓房(砖头)
50 m2面积 2 房间
44 990 000 HUF价格
301499识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 3

顶层

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1950 修建年

Dél 方向

Eladó a VI. kerületben, az Aradi utca végén, egy három szintes, jó állapotú, LIFTES ház, utcai kilátású, harmadik emeleti, műszakilag, gépészetileg és esztétikailag teljesen felújított, egyedi elképzelések alapján átalakított és berendezett lakása.
Lakás helyiségei:- 2 teljes értékű lakó szoba,
- Hall, társalgó, tévészoba,
- Konyha+étkező,
- Fürdő+wc egyben,
- Előszoba;

Újak a nyílászárók ( redőnnyel szerelve ), bele értve a lichthof felé nyíló ablakokat is ( fürdőből és konyhából is ), melyek nagyobbak és több fényt engednek be, légkondicionált - külső egység a világító udvar felé szerelve, beépített konyhabútor, garanciális sütővel, indukciós tűzhellyel, hűtővel, elszívóval ellátva.
A fűtést elektromos panelek biztosítják ( tiszta levegő-energia takarékos ), villanyhálózat cserélve ( 3 x 20 A bevezetve ). Így bőven egyéb fogyasztóval terhelhető a hálózat!!!
A meleg vizet új villanybojler biztosítja.

A lakás minden szükséges, új bútorokkal ( ágyak, gardrób szekrény, ülőgarnitúra ) berendezve, beleértve a retro, felújított tálaló szekrényt és étkező asztalt is.

Természetesen nem kötelező a bútorokat elfogadni, viszont ezzel a berendezéssel nem csak praktikus, hanem teljesen harmonikus a lakás.

IDE TÉNYLEG CSAK BE KELL KÖLTÖZNI, EGY FORINTOT NEM KELL KÖLTENI A LAKÁSRA!!!

Ajánlani tudom fiataloknak első lakásként, pároknak, akik szeretik a belváros központúságot, a CSENDET!!!, kényelmet, biztonságot, tekintettel a kiváló infrastruktúrára, lokációra és a terület demográfiai összetételére.

Alacsony fenntartási költségű a lakás. A házban gépészeti felújítás megtörtént, a lift tekintetében is, a homlokzat és a lépcsőház teljesen kulturált állapotú.

Aki befektetésben gondolkodik ( amit érdemes most meglépni ), a környékbeli hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok megközelítőleg 160.000.Ft+rezsi/hó bérleti díjért adható ki, így éves szinten 1.920.000.Ft hozam is realizálható!!!

Amennyiben hitelre szeretne vásárolni, Bankfüggetlen Hitelcentrumunk egyedi ajánlatokat tud biztosítani ügyfeleink számára.

请给我回电话

相似的房产

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra

随时给我们打电话

+36-30-220- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - beHOME Ingatlaniroda
+36 30 220 7274