公寓房(砖头) 出卖 Budapest VI. 市区 - Felsőerdősor utca

出卖 Budapest VI. kerület 公寓房(砖头)
43 m2面积 1 房间
34 813 000 HUF价格
275223识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1910 修建年

公关费用 24 000 HUF

Délkelet 方向

Budapesten, a VI. kerület, Terézvárosban, a Kodály körönd szomszédságában eladó egy felújított 43 nm-es II. emeleti 1 szobás kedves otthon.

Tulajdonosai igényes anyagokkal, teljes körűen felújították, és a legjobb kihasználtság mellett bútorozták. Napfényes, tágas terek, gépesített konyha, (tűzhely, sütő, hűtőgép) a fürdőszobában mosógép, melyek szintén az ingatlan tartozékai.

A nyílászárók cseréje megtörtént, (hang, és hőszigetelt ablakok, szúnyogháló, redőny) továbbá a belső ajtók eredeti helyreállítása mellett, az egész lakás megőrizte nagypolgári jellegét, eredeti felújított fa parketta emeli az ingatlan színvonalát. A szoba falai hangszigeteltek, a felújított fürdőszobában kapott helyet a wc. Egyedileg tervezett, és gyártott konyhabútor étkező sarokkal kényezteti a lakókat. Az előszobában szintén egy egyedileg gyártott beépített szekrény "nyeli el" a ruhákat, háztartási eszközöket.

A házban AIRBNB nem engedélyezett, csendes, rendezett lakóközösség otthona a ház. A belső udvar egy "kis Párizst" rejt magába, melyben a gondozott növényzet, a kovácsoltvas oszlopok, az igényes építészeti megoldások varázsolják el a lakókat, és a vendégeiket.

Az infrastruktúra tökéletes, a város bármely pontja elérhető, de a pár lépésre lévő csodálatos Andrássy út, a Hősök Tere, a Városliget, a Vajdahunyad vára, a Műjégpálya, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Fővárosi Nagycirkusz, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti Múzeum a Műcsarnok, és megannyi kulturális helyszín csalogatja a lakókat.

A közelben TESCO EXPRESS, LIDL, éttermek, kávézók, piac, óvodák, iskolák, egyetemek..... és gyorsan elérhető a belváros bármely pontja.

A ház felújította a teljes gázvezetéket, házközponti fűtése a vízdíjjal együtt havi 24.000 Ft.

A lakás ablakai csendes utcára néznek, így a pihenésre, kényelemre vágyók egy napfényes lakásban találhatják meg vágyott kis otthonukat.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, ha felkeltette érdeklődését, hívjon, mutatom.

SZR

请给我回电话

相似的房产

Szabó Rita

Szabó Rita

随时给我们打电话

+36-30-541- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - beHOME Ingatlaniroda
+36 30 220 7274