Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest VI. bezirk - Aradi utca

Verkauf Budapest VI. kerület Wohnung (Ziegel)
50 m2Wohnfläche 2 Zimmer
44 990 000 HUFKaufpreis
301499ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

Elektrisch Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1950 Baujahr

Süden Orientierung

Eladó a VI. kerületben, az Aradi utca végén, egy három szintes, jó állapotú, LIFTES ház, utcai kilátású, harmadik emeleti, műszakilag, gépészetileg és esztétikailag teljesen felújított, egyedi elképzelések alapján átalakított és berendezett lakása.
Lakás helyiségei:- 2 teljes értékű lakó szoba,
- Hall, társalgó, tévészoba,
- Konyha+étkező,
- Fürdő+wc egyben,
- Előszoba;

Újak a nyílászárók ( redőnnyel szerelve ), bele értve a lichthof felé nyíló ablakokat is ( fürdőből és konyhából is ), melyek nagyobbak és több fényt engednek be, légkondicionált - külső egység a világító udvar felé szerelve, beépített konyhabútor, garanciális sütővel, indukciós tűzhellyel, hűtővel, elszívóval ellátva.
A fűtést elektromos panelek biztosítják ( tiszta levegő-energia takarékos ), villanyhálózat cserélve ( 3 x 20 A bevezetve ). Így bőven egyéb fogyasztóval terhelhető a hálózat!!!
A meleg vizet új villanybojler biztosítja.

A lakás minden szükséges, új bútorokkal ( ágyak, gardrób szekrény, ülőgarnitúra ) berendezve, beleértve a retro, felújított tálaló szekrényt és étkező asztalt is.

Természetesen nem kötelező a bútorokat elfogadni, viszont ezzel a berendezéssel nem csak praktikus, hanem teljesen harmonikus a lakás.

IDE TÉNYLEG CSAK BE KELL KÖLTÖZNI, EGY FORINTOT NEM KELL KÖLTENI A LAKÁSRA!!!

Ajánlani tudom fiataloknak első lakásként, pároknak, akik szeretik a belváros központúságot, a CSENDET!!!, kényelmet, biztonságot, tekintettel a kiváló infrastruktúrára, lokációra és a terület demográfiai összetételére.

Alacsony fenntartási költségű a lakás. A házban gépészeti felújítás megtörtént, a lift tekintetében is, a homlokzat és a lépcsőház teljesen kulturált állapotú.

Aki befektetésben gondolkodik ( amit érdemes most meglépni ), a környékbeli hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok megközelítőleg 160.000.Ft+rezsi/hó bérleti díjért adható ki, így éves szinten 1.920.000.Ft hozam is realizálható!!!

Amennyiben hitelre szeretne vásárolni, Bankfüggetlen Hitelcentrumunk egyedi ajánlatokat tud biztosítani ügyfeleink számára.

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien

Bajkó Nóra

Bajkó Nóra
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-220- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - beHOME Ingatlaniroda
+36 30 220 7274